V medijih / Zidanšek: Prepričan sem, da bodo ljudje spoznali, da je prava prihodnost v podpori SLS

Ljubljana, 8. september 2016 – Predsednik SLS mag. Marko Zidanšek je bil na Radiu Sora gost in spregovoril nekaj besed o aktualni politični tematiki. Najprej je spregovoril o Taboru SLS, ki je bil zelo prijeten, s prijetnim vzdušjem, tako da so se ljudje domov vračali s pozitivnimi vtisi. »Na Taboru SLS smo se predstavili z geslom Vemo, kam gremo in tako sporočili, da se ne želimo ukvarjati s preteklostjo, temveč ponujamo rešitve za prihodnost. Zato, da bomo kakovostno dobro živeli in bili zadovoljni, kar pa je cilj SLS,« je poudaril mag. Zidanšek.

»Smo izredno močni v lokalnem okolju. Tudi letos bomo šli po terenu, po različnih koncih Slovenije, kjer se pogovarjamo, menjamo izkušnje,« je o prihodnjih načrtih SLS povedal predsednik ter dodal: »Še vedno pa poudarjamo, kar menimo, da v tej državi ni prav in to bomo počeli tudi v nadaljevanju. Ponujamo rešitve. Na Taboru SLS smo že pozvali Vlado RS, naj ukine obvezno članstvo v KGZS, ker je stanje v kmetijstvu obremenjeno. Prav je, da pomagamo predvsem tem manjšim kmetijam, ki trpijo«.

Na koncu pa je mag. Zidanšek še poudaril: »SLS postaja spet ljudska in prepričan sem, da bodo ljudje znali spoznati, da je prava prihodnost v podpori naše stranke«.


Objavljeno: 08.09.2016