Predsednik SLS mag. Marko Zidanšek na občnem zboru OO SLS Majšperk pohvalil odlično delo odbora

Majšperk, 2. december 2016 – Po opravljenih opravilih Občnega zbora Občinskega odbora SLS Majšperk in konstruktivni razpravi, je predsednik SLS mag. Marko Zidanšek nagovoril zbrane in jim čestital za opravljeno delo v preteklem obdobju in doseženih rezultatih na lokalni ravni. V Občini Majšperk ima SLS že štiri mandate županjo dr. Darinko Fakin in podžupana Cvetka Pepelnika. V zadnjem mandatu je SLS dosegla najboljši volilni rezultat saj ima 6 svetnikov v 14-članskem Občinskem svetu.

Mag. Zidanšek je prisotnim opisal trenutno politično situacijo v državi in aktivnosti SLS za dosego volilnega uspeha na naslednjih volitvah v  Državnih svet in Državni zbor RS, na katerih mora SLS doseči dober rezultat in si s tem ponovno zagotoviti status parlamentarne stranke.

»Vse prisotne nas je navdušil s pozitivno energijo, da bomo zares zgradili sodobno parlamentarno stranko, ki bo lahko v bližnji prihodnosti prevzela odgovornost za vodenje Slovenije,« je po srečanju dejal podžupan in predsednik OO SLS Majšperk Cvetko Pepelnik.


Objavljeno: 02.12.2016