Izvršilni odbor SLS Slovenske Konjice se je sestal na 16. redni seji

Ljubljana, 31. julij 2017 – Kljub času dopustov so člani Izvršilnega odbora Občinskega odbora SLS Slovenske Konjice v četrtek, 27. julija, izvedli redno sejo, saj se je nabralo precej aktualnih zadev.  Člani so se seznanili, da je imel predsednik odbora Miran Gorinšek sestanek z mladimi, da bi ugotovili njihove interese oz. želje, na podlagi katerih bi se vključili v delo lokalne skupnosti. Izvedli so tudi predavanje Iva Trošta z naslovom »Ali je gozd res samo les?«.

V drugi polovici oktobra bodo imeli volilni občni zbor, na katerem bodo pomladili članstvo, hkrati pa znižali število članov IO s sedanjih 16 na 9 ali 11. Pred dobrim mesecem so obnovili spletno stran občinskega odbora (dostopna je prek povezave http://konjice.sls.si/). Za administratorja je bila imenovana Nataša Hrup. Seznanili so se s pripravami na volitve v Državni zbor RS ter referendum o drugem tiru proge Divača–Koper. Posamezni člani bodo pridobili soglasja za člane volilnih odborov.

Predsednik OO SLS Slovenske Konjice in župan Miran Gorinšek je člane seznanil z aktualnim dogajanjem v občini.

Člani OO SLS Slovenske Konjice se bodo udeležili srečanja občinskih odborov, ki ga 20. septembra v okviru projekta Povežimo Slovenijo prirejajo kolegi iz Šentjurja.

Delu OO SLS Slovenske Konjice lahko sledite tudi na njihovi Facebook strani: https://www.facebook.com/SLS.obcinski.odbor.Slovenske.konjice


Objavljeno: 31.07.2017