Podpri uradno kandidaturo Suzane Lare Krause za predsednico države!

Pravijo, da je v slogi moč. Da bi pokazali vsej Sloveniji, da ima Slovenska ljudska stranka odlično kandidatko za (prvo!) predsednico Republike Slovenije, potrebujemo tudi vašo podporo. Uradno kandidaturo Suzane Lare Krause za predsednico države lahko vložimo s 3.000 overjenimi podpisi podpore najkasneje v sredo, 27. 9. 2017.

Obrazec podpore lahko natisnete TUKAJ in ga izpolnite s svojimi osebnimi podatki, podpišete in overite pa ga na katerikoli upravni enoti ali krajevnem uradu. Obrazci so brezplačno na voljo tudi na upravnih enotah, prav tako je brezplačna overitev. Overjene obrazce podpore pošljite (na pošti jih oddajte najkasneje v ponedeljek, 25. 9. 2917) na sedež Slovenske ljudske stranke, Beethovnova ulica 4, 1000 Ljubljana.

V Slovenski ljudski stranki verjamemo v svojo kandidatko. Suzana Lara Krause je mlada in v slovensko politiko prinaša sveže ideje. Je profesorica slovenščine in ruščine, prevajalka, samostojna podjetnica, žena in mati dveh otrok.

Kot predsednica države bo tej funkciji vrnila dostojanstvo in stala za ljudmi. S spodbujanjem dialoga med ključnimi akterji bo pomagala, da bomo v Sloveniji našli kakovostne rešitve, ki bodo v prid ljudem. Vrnimo Slovenijo ljudem!

V pričakovanju vaše podpore in zaupanjem v boljšo prihodnost naše deleže,

vaša Slovenska ljudska stranka


Objavljeno: 21.09.2017