Predsednik SLS mag. Marko Zidanšek: Prihajajo boljši časi!

Trojane, 21. februar 2018 – Ni funkcija tista, ki naredi človeka, ampak človek naredi funkcijo. In zato v tem super volilnem letu štartamo z najboljšimi kandidati, ki so spoštovani v družbi in za katere jamčimo, da bodo znali oplemenititi poslansko funkcijo.

In eden slednjih je tudi Janez Lencl, na pobudo katerega se je vodstvo stranke srečalo na Trojanah s člani in prijatelji SLS v 5 volilnem okraju 5 volilne enote. Predsednik SLS mag. Marko Zidanšek je prepričan, da prihajajo boljši časi. Za državljane in državo. Da je dosedanja vlada samo sejala obljube, a nič naredila, da bi nam bilo boljše. In to bomo naredili v SLS. “Z odpravo birokratskih neumnosti, ki dušijo gospodarstvo, z znižanjem davkov in učinkovitejšim zdravstvenim sistemom”, pravi Primož Jelševar, podpredsednik stranke.

Že res, da korenine stranke segajo tri desetletja nazaj, ki so nam poleg izkušenj prinesle tudi  politično modrost, a premoremo dosti več – zavedamo se, kje je bistvo težav v državi in zanje poznamo rešitve.

Prijetnega druženja so se udeležili tudi Suzana Lara Krause, predsednica Ženske zveze pri SLS, Maja Ažman, organizacijska tajnica, Peter Vrisk, član Izvršilnega odbora SLS in Rok Sedminek, predsednik Slovenske kmečke zveze pri SLS.


Objavljeno: 26.02.2018