V Vidmu so enotni: SLS bo spet v parlamentu, ker ima dober program

Videm pri Ptuju, 7. april 2018 – Tudi v Vidmu pri Ptuju je že potekal redni občni zbor občinskega odbora SLS, na katerem je predsednik odbora Bojan Merc zbrane pozval k aktivnemu delu v volilnem letu. Prav tako je pozval aktualnega župana občine Videm Friderika Bračiča, da se odloči za ponovno kandidaturo na jesenskih županskih volitvah.

Zbrane je nagovoril tudi župan Friderik Bračič, ki je poudaril, da bo SLS spet v parlamentu, ker si to zasluži: »Slovenska ljudska stranka je v zgodovini pustila močan pečat, vendar se žal kasneje nismo znali predstaviti tako, kot bi se morali. Sami sebi moramo dati podporo. Potrebna je samozavest, program in dober nastop. Ko se dokažeš vrednega, dobiš tudi glas. In verjamem, da bo tokrat preboj nazaj v parlament uspel.«

Na občnem zboru se je predstavila tudi kandidatka na državnozborskih volitvah, Suzana Lara Krause, in vse prisotne povabila na Tabor SLS, na praznovaje 30. rojstnega dne prve demokratične stranke v Sloveniji, ki bo 12. maja 2018 v Podpeči pri Brezovici.

 


Objavljeno: 09.04.2018