Srečanje RO SLS Osrednja Slovenija in volilni občni zbor OO SLS Domžale

Dob, 24. februar 2014 – Predsednik SLS Franc Bogovič in podpredsednik SLS Janez Tomšič sta se na Dobu sestala s predsedniki Občinskih odborov iz Regionalnega odbora SLS Osrednja Slovenija. Bogovič in Tomšič sta se nato udeležila tudi volilnega občnega zbora OO SLS Domžale, kjer je bilo izvoljeno vodstvo občinskega odbora za naslednja štiri leta.

Srečanje predsednikov Občinskih odborov SLS iz RO SLS Osrednja Slovenija sta gostila Franc Bogovič in Janez Tomšič. Po pregledu in razpravi o poročilih posameznih odborov in načrtu dela za leto 2014 sta poudarila predvsem priprave na letošnje evropske in nato še lokalne volitve.

Udeležila sta se tudi rednega volilnega občnega zbora OO SLS Domžale. Pred začetkom zbora je Bogovič nagovoril vse zbrane, nato pa so z minuto molka počastili preminulega prof. dr. Franca Zagožna in izrazili globoko sožalje družini in bližnjim. Po izvolitvi delovnega predsedstva je sledilo poročilo Roka Ravnikarja, edinega svetnika SLS v Občini Domžale, udeleženci pa so imeli kar nekaj vprašanj s področja kmetijstva. Za predsednika OO SLS Domžale je bil ponovno izvoljen Jakob Rado Smolnikar.


Objavljeno: 26.02.2014