Novo vodstvo občinskega odbora SLS Hoče – Slivnica

Hoče, 11. julij 2018 –  Izredni volilni občni zbor OO SLS Hoče – Slivnica

V prijetnem vzdušju v Gostilni Malajner, katere lastnik je dolgoletni član Slovenske ljudske stranke, se je odvil izredni volilni občni zbor OO SLS Hoče-Slivnica. Vodstvo odbora je prevzel mlad in zagnan Aleš Meglič, ki se je s trudom izkazal na volitvah v DZ RS 2018. Aleš je med drugim tudi predsednik KUD Hoče in skoraj vse življenje se ukvarja z glasbo in kulturo. Za podpredsednika je bil soglasno izglasovan Borut Celan, predsednik turističnega društva Hoče. V veliko pomoč jima bo blagajničarka Mojca Zupan Meglič, ki je po izobrazbi ekonomistka in uspešno sodeluje tudi s Hočkimi rogisti.

Podporo jim bodo nudili dolgoletni člani Slovenske ljudske stranke, med katerimi je tudi Lobnik Rado, ki je bil prisoten 12. maja 1988 ob ustanoviti Slovenske kmečke zveze, predhodnice SLS, v Unionski dvorani. Mladostna zagnanost in svež veter na trdni osnovi modrosti in tradicije sta zagotovo prava pot.

Ekipi želimo uspešno delo na lokalnih volitvah 2018.

“Povabljeni in zaželeni so vsi, ki so se pripravljeni podpisati pod program in temeljne vrednote Slovenske ljudske stranke. Vesel sem, da sem lahko prisoten na tvornem občnem zboru, prvem po volitvah v Državni zbor Republike Slovenije 2018, na katerem čutim, da se je novi predsednik obdal s pravimi ljudmi in ima podporo prejšnjega vodstva, kajti kombinirana ekipa je prava pot,” je ob zaključku občnega zbora povedal podpredsednik Slovenske ljudske stranke, ki vodi stranko do Kongresa SLS, Primož Jelševar.

 


Objavljeno: 12.07.2018