Sestanek v. d. predsednika Primoža Jelševarja s predstavniki Zveze upokojencev pri SLS

Ljubljana, 13. julij 2018 –  Na sedežu stranke SLS se je danes v dopoldanskih urah odvil sestanek v. d. predsednika Primoža Jelševarja s predstavniki Zveze upokojencev pri SLS.

Predsednik zveze upokojencev pri SLS Anton Bogataj je uvodoma podal s poročilo s Poletne akademije za vodilne člane Evropskih seniorskih organizacij (ESU), ki je potekala na Dunaju od 6. do 8. julija 2018. Naslov nosilne teme je bil Europas Demograpfie: Von der Herausforderung zu Innovativen Chancen. Evropska demografska politika: Od izzivov do inovativnih možnosti. Organizatorji: Martens center za evropske študije, ESU Evropska zveza seniorjev, Avstrijska Zveza Seniorjev pri Avstrijski ljudski stranki (ÖVP) in Politična akademija (PolAk) Avstrijske ljudske stranke. Pokrovitelj akademije je bil Zvezni kancler Sebastian Kurz, predsednik Avstrijske ljudske stranke (ÖVP).

Gospodu Antonu Bogataju se na tem mestu zahvaljujemo za odlično zastopanje barv Slovenske ljudske stranke na akademiji.

V nadaljevanju so prisotni na sestanku ob kavici s konstruktivnim pogovorom in izmenjavo mnenj prišli do zaključka, da moramo skupaj z medgeneracijskim sodelovanjem napeti vse sile za prihodnost stranke in Slovenije. Primož Jelševar je ZU pri SLS kot tudi druge zveze pozval k aktivnemu sodelovanju in pripravah na kongres in lokalne volitve.


Objavljeno: 13.07.2018