OO SLS Trebnje na vsakoletnem raftingu po slovenskih rekah – letos po Krki od Soteske do Zaloga

Trebnje, 22. julij 2018 – Že od leta 2005 se člani in simpatizerji SLS iz Trebnjega  vsako poletje odpravijo na izlet, ki vključuje tudi rafting po eni izmed slovenskih rek in druženje z lokalnim odborom SLS. Letos se je več kot dvajset izletnikov odpeljalo na reko Krko. Gostitelj je bil podžupan in predsednik OO SLS Straža Aljoz Knafelj, pričakal pa jih je tudi predsednik RO Dolenska Franci Bačar.

Najprej so si izletniki ogledali depo starodobnih avtomobilov v gradu Soteska in prenovljeni Hudičev turn. Po skoraj triurnem veslanju po prekrasni dolenjski reki so druženje nadaljevali s kosilom v gostilni Pod Smrekco, kjer sta  se jim pridružila  tudi Primož in Vesna Jelševar.  V. d. predsednika SLS je pohvalil delovanje trebanjskega odbora, ki ga uspešno vodi dr. Jože Korbar.

Srečanje je bilo priložnost za pogovor o sedanjem trenutku in o prihodnosti SLS. Za prijetno popestritev je poskrbel podpredsednik RO Dolenjska Jože Simončič, ki je za udeležence pripravil degustacijo svojih odličnih vin.

 


Objavljeno: 23.07.2018