Helena Krajnc je nova predsednica OO SLS Križevci

Sinoči je v prostorih gostilne Šadl v Križevcih potekal volilni občni zbor OO SLS Križevci. Z mesta predsednika OO SLS Križevci se je po mnogih uspešnih letih (odbor je vodil vse od leta 2005) poslovil dosedanji predsednik odbora Jože Slavič. Predsednica je postala občinska svetnica, simpatična mlada gospa z izjemno energijo – Helena Krajnc.

Občnega zbora so se udeležili tudi regijski predsednik in član IO SLS, Tomislav Nemec, predsednik OO SLS Gornja Radgona Branko Kocbek, predsednik OO SLS Radenci Franc Stajnko, predsednik OO SLS Veržej Matija Galunder in podpredsednica SLS Suzana Lara Krause.

Udeleženci zbora so obravnavali dosedanje delo odbora in tudi stranke na državni ravni in si zastavili cilje za prihodnje delo. Pozitivno so ocenili dosedanje dosežke na lokalni ravni, saj so vsa leta močno zastopani v občinskem svetu, se zahvalili za požrtvovalno delo dosedanjemu predsedniku in izrazili prepričanje, da bodo pod vodstvom nove predsednice delo nadaljevali vsaj tako uspešno, kot do sedaj, če ne še bolj.

Po opravljenem volilnem občnem zboru je sledilo prijetno druženje. Vsem prisotnim se v imenu podpredsednice Suzane Lare Krause zahvaljujemo za topel sprejem in odkrite pogovore.

Uspešno delo!


Objavljeno: 09.11.2019