Martin Roblek je novi predsednik OO SLS Preddvor

V petek, 22. novembra 2019, je v Preddvoru potekalo Regijsko srečanje SLS za Gorenjsko, na katerem so zbrani govorili o aktivnostih za ponovno oživitev SLS tudi v tistih gorenjskih občinah, kjer so aktivnosti v zadnjih letih precej zamrle, ter o spodbujanje mladih, da se vključijo v javno in politično delo.

 

V nadaljevanju so za novega predsednika Občinskega odbora (OO) SLS Preddvor izvolili predstavnika mlade generacije Martina Robleka, ki je v svojem nagovoru kot prioriteto predstavil pomen sodelovanja znotraj stranke in med političnimi strankami ter s civilno družbo, ko gre za reševanje problemov na lokalni ravni in širše. SLS, ki je bila v preteklosti v Preddvoru močna politična sila, z novim vodstvom želi povezati izkušnje starejših in zagnanost mladih ter tako ponovno postati stranka, ki je uspešna pri reševanju problemov, s katerimi se soočajo občani.

Na srečanju SLS v Preddvoru sta sodelovala tudi predsednik SLS Marjan Podobnik in evropski poslanec (SLS/EPP) Franc Bogovič, ki je skupaj z Občino Preddvor organiziral zanimiv pogovorni večer o aktualnih evropskih in slovenskih temah ter o njegovem delu v Evropskem parlamentu. Pri tem je posebej izpostavil projekt Pametnih vasi, ki predstavlja odlično priložnost za reševanje številnih problemov, s katerimi se soočajo ljudje na podeželju.


Objavljeno: 25.11.2019