SLS do nadaljnega zapira glavno tajništvo in preklicuje vse dogodke

V SLS skušamo čimbolj dosledno slediti in upoštevati priporočila in navodila pristojnih s ciljem zmanjšanja možnosti prenašanja in obolevanja zaradi koronavirusa.

S ponedeljkom do nadaljnega zapiramo naše glavno tajništvo v Ljubljani in bomo dosegljivi preko vseh drugih oblik komunikacije. Prestavili smo vse občne zbore naših zvez in klubov ter občinskih odborov SLS in druge javne prireditve v organizaciji SLS. Seji Izvršilnega odbora SLS ter Slovenske kmečke zveze bomo prihodnji teden izpeljali preko video konference.Na isti način poteka tudi priprava predloga kriznega zakona za povečanje samopreskrbe s hrano.


Na prošnjo več naših članov smo doma in v tujini uspeli naročiti omejene količine ustreznih razkužil, ki jih bodo predvidoma v prihodnjem tednu že lahko nabavili člani, najprej najbolj ogroženi, potem pa v primeru zadostne količine tudi drugi člani in drugi ogroženi.


Vsem, ki vlagate napore v organizacijo uspešnih javnih prireditev SLS, ki so sedaj preložene, se zahvaljujemo za razumevanje. Zdravje je na prvem mestu. Bodimo odgovorni in solidarni. Hvala vsem službam in posameznikom, ki se na državni in lokalni ravni prizadevate, da bi čimprej in ob čimmanj žrtvah zajezili nevarno epidemijo koronavirusa.


Ostanite zdravi in vse dobro vsem.


Objavljeno: 14.03.2020