Srečanje Regionalnega odbora SLS Savinjsko-Šaleške

Mozirje, 10. marec 2014 – Predsedniki devetih občinskih odborov, ki sodelujejo v Savinjsko-Šaleškem Regionalnem odboru SLS, se je na rednem mesečnem srečanju posvetilo aktualnim volitvam v Evropski parlament ter soglasno podprli skupen nastop Slovenske ljudske stranke in Nove Slovenije.

Ker so pred vrati še ene volitve – lokalne, so pregledali aktivnosti občinskih odborov v regiji ter se dogovorili o nadaljnjih pripravah in sestavi list. Predsednik Regionalnega odbora SLS Savinjsko-Šaleške in član IO SLS Andrej Presečnik se zaveda pomena jesenskih volitev, zato bo odbor še bolj budno spremljal dogajanja na regionalni ravni.

Med aktualnimi temami se je poslanec SLS Jakob Presečnik dotaknil imenovanja novega predsednika Komisije za preprečevanje korupcije ter povedal, da SLS poziva g. Štefanca, da prevzame odgovornost ter da zaradi dvoma javnosti v njegovo nepristranskost tudi odstopi. Obžaluje, da je bila država kar tri mesece brez enega najpomembnejših ministrov, ter da poteza Vlade RS, povezana z poznim imenovanjem gospodarskega ministra, že pušča nepopravljive posledice.

 


Objavljeno: 11.03.2014