Občinski odbor SLS Radeče z novim začetkom

Počakovo, 9. april 2014 – V Občini Radeče je ponovno zaživel Občinski odbor Slovenske ljudske stranke.  Na volilnem občnem zboru, ki je potekal na kmetiji Pri Gregorjevih na Počakovem nad Radečami, so se včeraj zbrali vsi, ki so prepričani, da Občina Radeče potrebuje Slovensko ljudsko stranko.

 

Med prisotnimi je bil za novega predsednika OO SLS Radeče izvoljen Viktor Kmetič. Kot prednostni nalogi za nadaljnje delo je izpostavil širitev članstva in dvig prepoznavnosti SLS v občini: »Potrudil se bom, da postavim dober odbor. V odbor so povabljeni vsi ljudje, ki so pripravljeni delati za dobro občine!«

 

V Izvršilnem odboru OO SLS Radeče mu bodo pomoč pri vodenju nudili podpredsednica Nataša Povše Labohar ter člani IO SLS Radeče Veronika Kmetič, Adam Ključevšek, Peter Zajec in Franci Zahrastnik.

 

Pomoč in izkušene nasvete za dobro delo odbora so ponudili tudi prisotni okoliški člani SLS župan Občine Sevnica Srečko Ocvirk, člana Izvršilnega odbora SLS Roman Žveglič in Primož Jelševar ter predsednik Regionalnega odbora SLS Celjska z Obsoteljem Kozjansko Aljaž Krpič.

 

Predsednik SLS Franc Bogovič je prenovljenemu odboru zaželel veliko sreče in ob tem povedal: »Veseli me, da SLS združuje ljudi, ki jim ni vseeno, kje živijo in delajo, in so pripravljeni ustvarjati za dobro lokalnih skupnosti.«


Objavljeno: 10.04.2014