Občni zbor Občinskega odbora SLS Naklo

Duplje, 13. februar 2014 – Predsednik Občinskega odbora SLS Naklo Marjan Babič je izkazal zadovoljstvo ob velikem številu zbranih na občnem zboru ter skupaj s podpredsednikom odbora Ivanom Megličem  poročal o aktivnostih in uspehih odbora v preteklem letu 2013. Predstavil je finančno poročilo ter vse udeležence občnega zbora povabil na Tabor SLS, ki bo v nedeljo, 18. maja 2014, na Rogli. Dotaknil se je aktualnih tem v občini ter v slovenskem političnem prostoru. Izrazil je ogorčenje nad zadnjimi obrekovanji funkcionarjev stranke ter izrazil podporo predsedniku SLS Francu Bogoviču. Predstavil je tudi načrte za letošnje leto,  ki je zaradi prihajajočih volitev še posebej pomembno.

O preteklem letu je spregovorila tudi predsednica občinskega odbora Naklo Nove generacije SLS Vesna Marčun, ki je zadovoljna z delom mladih, saj jim je v slabem letu od ustanovitve uspelo izvesti vse načrtovane projekte. V občini je po zaslugi obeh odborov odlično uspela akcija Manj svečk za manj grobov 2013, kjer so glede na velikost občine zbrali največ sredstev na občana.

Srečanja se je na povabilo predsednika OO SLS Naklo Babiča udeležil tudi član IO SLS Primož Jelševar, ki je povzel aktivnosti stranke na državnem nivoju, odgovarjal na vprašanja članov, jih spodbudil, da se maksimalno prizadevajo v volilni kampanji za evropske in lokalne volitve, ter pojasnil pomembnost udejstvovanja članov v medijih ter na spletnih omrežjih. Poudaril je tudi nujnost vključevanja mladih na listo kandidatov za lokalne volitve – na izvoljiva mesta, saj le to zagotavlja dolgoročno perspektivo stranke na lokalnem nivoju.

 


Objavljeno: 18.02.2014