Zlata plaketa za Janeza Skrinjarja

Ljubljana, 10. avgust 2015 – V četrtek, 6. avgusta 2015, je ustanovitelj in predsednik SKZ pri SLS Zagorje ob Savi Janez Skrinjar na slavnostni seji občinskega sveta za svoje dolgoletno požrtvovalno delo prejel občinsko priznanje, Zlato plaketo Občine Zagorje ob Savi. Ob tej priložnosti sta mu čestitala predsednik SKZ pri SLS Rok Sedminek in predsednik SLS mag. Marko Zidanšek ter se mu zahvalila za njegovo dobro delo, ki prispeva k boljšemu življenju v lokalnem okolju.

V Občinskem odboru SLS Zagorje ob Savi so Janeza Skrinjarja, ustanovnega člana Slovenske kmečke zveze, predlagali za prejem občinskega priznanja zaradi »njegovega raznolikega in plodnega dolgoletnega dela«.

Voščilo predsednika SKZ pri SLS Roka Sedmineka in predsednika SLS mag. Marka Zidanška lahko v nadaljevanju preberete v celoti.

***

Ljubljana, 10. avgust 2015

 

Spoštovani gospod Janez Skrinjar,

s svojim prispevkom k ustanovitvi Slovenske kmečke zveze ter kot član Izvršilnega odbora SKZ pri SLS, kot ustanovitelj in predsednik SKZ pri SLS Zagorje ob Savi ste pokazali, kako pomemben je vztrajen trud in dobro delo vsakega posameznika, ki sestavlja našo stranko in slovensko družbo. S prejemom Zlate plakete Občine Zagorje ob Savi pa se je pokazalo, da dobro delo ne ostane neopaženo niti v okolju, ki povečini vidi stvari na drugačen način.

V Krajevni skupnosti Franc Farčnik, katere član ste vse od slovenske osamosvojitve naprej, povezujete okolico in se zavzemate za dobro ljudi. S kulturnim udejstvovanjem soustvarjate lepšo sliko svojega lokalnega okolja. S svojo nesebično pomočjo drugim v času stiske ste zgled prijatelja. Vaš vsestranski čut za soljudi, politično udejstvovanje, skrb za skupnost, okolico in kulturo dviguje raven kakovosti življenja v vašem neposrednem okolju, odmeva pa tudi širše.

V svojem ter v imenu Slovenske kmečke zveze pri SLS in Slovenske ljudske stranke vam iskreno čestitava za prejeto Zlato plaketo Občine Zagorje ob Savi. Zahvaljujeva se vam za dolgoletno neutrudno delo in vam tudi vnaprej želiva še mnogo uspehov.

 

S spoštovanjem,

 

Rok Sedminek, predsednik Slovenske kmečke zveze pri SLS

mag. Marko Zidanšek, predsednik Slovenske ljudske stranke

***

Janez Skrinjar_občinsko priznanje_Zagorje_06 08 2015_2


Objavljeno: 10.08.2015