Podpredsednik SLS Primož Jelševar predlagan za Dobrega človeka leta 2015 v akciji Ljudje odprtih rok

S ponosom sporočamo, da je podpredsednik SLS Primož Jelševar predlagan za Dobrega človeka leta 2015 v akciji Ljudje odprtih rok revije Ženska, ki se je do letos imenovala Naša žena.

Primož Jelševar je organizatorje prepričal s svojim dolgoletnim uspešnim delom na dobrodelnem področju in povezovanjem organizacij z namenom izboljšanja življenja v Sloveniji. Letos je bila pod njegovim vodstvom uspešno izvedena že sedma dobrodelna in okoljevarstvena akcija Manj svečk za manj grobov. Ta akcija je od različnih dobrodelnih projektov, ki jih vodi Primož Jelševar, ena najbolj odmevnih v Sloveniji. Zbrana sredstva vsako leto podarijo zdravstvenim organizacijam in posameznikom za nakup medicinskih pripomočkov in terapij, ki ljudem rešujejo življenja.

Vljudno vas vabimo, da tudi vi glasujete za Dobrega človeka leta 2015, ki ga izberejo bralci, v akciji Ljudje odprtih rok.

Glasovnico najdete v prilogi revije Ženska Ljudje odprtih rok na 31. strani. Oddate jo po pošti na naslov Uredništvo revije Ženska, Brnčičeva 31, 1231 Ljubljana Črnuče, s pripisom »Dobri človek 2015« do vključno srede, 25. novembra 2015 (fotokopirane glasovnice ne bodo veljavne).

Predstavitev Primoža Jelševarja ob nominaciji za Dobrega človeka leta, ki je bila v reviji Ženska objavljena 2. novembra 2015:

Primož Jelševar_Ljudje-odprtih-rok 2015_revija Ženska_02 11 2015

O prilogi Ljudje odprtih rok revije Ženska.

O izboru Ljudje odprtih rok 2014.


Objavljeno: 18.11.2015