To nedeljo v Puconcih obkrožite št. 2 za Ludvika Novaka

Ljubljana, 17. marec 2016 – V nedeljo, 20. marca, v Puconcih na nadomestnih volitvah za župana kandidira Ludvik Novak, ki je občino dolga leta uspešno vodil že do zadnjih lokalnih volitev leta 2014. Takrat je županovanje predal Ernestu Nemcu, sam pa bil izvoljen na mesto podžupana.

Puconci_nadomestne volitve_Ludvik NOVAK letak_17 03 2016_Stran_1

»Cilji, ki sem si jih pred več kot dvajsetimi leti zastavil za takrat še nerazvito občino, so danes v veliki meri doseženi – javna infrastruktura in ostala področja življenja so izredno napredovala in naši kraji dobivajo povsem drugačno podobo. Vse to smo dosegli brez prekomernega zadolževanja in naša občina ob normalnem poslovanju ljudem omogoča visoko kakovost življenja. S takim delom sem več kot pripravljen nadaljevati,« pravi kandidat za župana SLS Ludvik Novak.

Občanke in občane Občine Puconci prisrčno vabimo, da se v nedeljo, 20. marca 2016, udeležijo volitev in oddajo svoj glas za Ludvika Novaka pod številko 2.  Tako bodo zagotovili, da bo doseganje novih ciljev za skupno dobro nadaljeval človek z znanjem in izkušnjami.

 

Vabljeni tudi, da v letaku preberete nagovor kandidata SLS za župana Občine Puconci Ludvika Novaka:

 

 

 


Objavljeno: 17.03.2016