Srečanje Regionalnega odbora SLS Savinjske in Šaleške

Člani RO SLS Savinjske in Šaleške doline so se na junijskem srečanju pogovarjali o volitvah, ki nas čakajo v naslednjih dveh letih, ter o pripravah na strankin Tabor, ki bo 3. septembra v Velenju.

 

Stranka ima neusahljiv vir dobrih idej, njen neprecenljiv kapital pa smo ljudje, ki smo s srcem pri SLS. Ugotavljamo, da ob vsakih volitvah vedno znova staknemo isto otroško bolezen, ki bi jo morali že davno tega preboleti in porajajo se isti občutki, da se na lastnih izkušnjah nismo ali pa premalo naučili. In kot je rekel John F. Kennedy v svojem zgodovinskem inavguracijskem govoru leta 1961: »In tako, moji dragi Američani: ne sprašujte se, kaj lahko država naredi za vas – vprašajte se, kaj vi lahko naredite za državo!«

In zdaj je čas za povezovalno delo, ki nas bo pripeljalo pod parlamentarno streho. Kajti ko bo zrasla stranka, bomo zrasli tudi mi.

Maja Mateja Ažman in Jakob Presečnik_ RO SLS Savinjska in Šaleška_junij 2016_crop

Za dobro delo stranke pa so pomembne tako sveže ideje kakor tudi izkušnje. Veseli smo, da naš regionalni odbor povezuje oboje. Želimo se zahvaliti dosedanjemu predsedniku regije gospodu Jakobu Presečniku za strokovno in povezovalno delo.

 

Maja Ažman

predsednica RO SLS SA-ŠA


Objavljeno: 21.06.2016